Pågående ändringar på eslared.se

I och med att Kjeld flyttade in här på gården så har Eslared fått en nystart. Därför känner jag att det även är dags att ge Eslareds hemsida eller blogg ett nytt fräscht innehåll och utseende.

Fortsättningsvis kommer sidan att beskriva vad vi gör här och hur vi utvecklar gården, vad vi säljer och den goda maten som alltid lagas och serveras här i huset.

Mat som bygger på Kjelds kärlek till råvaror, råvaror han ser födas eller gro, han ser dem växa och frodas, han skördar och slaktar, bereder, styckar, tillagar och allt med filosofin att inget ska gå till spillo. Än en gång hälsar jag Kjeld välkommen till Eslared, och det vet jag att resten av bygden gör med.

Publicerat av Markus Eslared

Föddes 1973 i Kvibille, en liten mejeriort strax norr om Halmstad. 1983 bar det vidare till strandstaden Falkenberg där grundskola och gymnasieutbildning slutfördes. Redan sen tidig ungdom politiskt intresserad och medveten. Arbetade extra från 13 års ålder i ett gatukök i Falkenberg. 3 terminers studier i statsvetenskap, nationalekonomi, juridik och statistik inom ramen för politices magisterprogrammet vid Umeå Universitet. 1995 blev det ytterligare en termin statsvetenskap vid Stockholms Universitet. Arbete för Cherry Casino som servicetekniker ombord på Lion King (Stena Line) samt arbete inom Restaurang ombord på samma båt. Därefter 2 vintersäsonger på Storliens Högfjällshotell 1997 barskola i Göteborg och sommar samt konferenssäsong på Hotell Srandbaden, Falkenberg. Jobbjakt i Västindien. 1998-2004 fullt ös på Hotel Tylösand inklusive tjänstledigt för vidare studier på Restauranghögskolan i Grythyttan vid Örebro Universitet med följd av en kandidatexamen i Restaurang- och måltidskunskap i kappsäcken. Bedriver sedan 2012 aktivt jordbruk i Eslared vid sidan om arbetet.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *